Le K D'Or

Région et Activités


De K D'Or bevindt zich op 2Km van het centrum van Bouillon.Bij het vertrk vanuit het hotel kunt u aangeduide wandelingen maken van verschillende moeilijkheidsdragen. Enkele van deze routes zijn eveneens toegankelijk met mountainbike en voor ruiters. Deze wandelpaden gaan langs prachtige plekjes zoals de Adbij van Cordemoy, de "Moulin de l'Epine", de "Tombeau du Géant" alsook verscheidene andere sites die u de pracht van de streek laten zien.

Naast de natuurlijke shoonheid van onze streek, hebt u eveneens de gelegenheid tot diverse interessante activiteiten. Er zijn culturele activiteiten zoals het bezoek aan de Chateau-Fort (de versterkte burcht) met een demonstratie van een valkenier (seizoengebonden), de "Musée Ducal" (het hertogelijk museum), de "Archeoscope",...

Bouillon bevindt zich in een toeristische streek met gevarieerde, interessante activiteiten: "l'Ardoiserie de Bertrix" (leisteengroeve) (op 22Km), de Abdij van Orval (op 35Km), de "Château-Fort" van Sedan (op 18Km), het Euro Space Center te Redu (op 40Km).

Bouillon biedt u doorheen het jaar diverse voostellingen: Middeleeuws Festival, Groots Feeriek Lichtspel op het Kasteel (vuurwerk), het Feest van de Jacht en de Markt van het Wild en nog menig andere gebeurtenissen zijn voorzien. Voor Verdere Inlichtingen: www.bouillon-sedan.org.